Școala de schi SUREANU MOUNTAIN SPORT CENTER

Au inceput rezervarile pentru cursurile de schi si snowboard organizate de Scoala de Schi Sureanu, Sureanu Mountain Sport Center pentru sezonul 2021 – 2022.

Pentru rezervari sunați la 0799189094

Invata sa schiezi sau sa te dai cu placa cu monitorii Scolii de Schi Sureanu, Sureanu Mountain Sport Center, din cadrul Domeniului Schiabil Sureanu , avem un  program destinat inavatarii si perfectionarii schi-ului si a snowboard-ului, instructori profesioniști, calificati si atestati,  experimentati in  a adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui client.

In mod normal durata unui curs este de 2 ore, cu 10 minute pauza pe parcursul acestora ,  lectiile pot fi:

  • Lecții Private 130 ron/ora

    1 persoană

  • Lecții Grup 110 ron/oră /persoană

    2 sau 3 persoane

Echipamentele inchiriate de la noi vor fi verificate si reglate pentru greutatea fiecarui client in parte.

Preturile sunt pentru o zi de inchiriere, pentru perioade mai lungi sau grupuri mai mari de persoane se pot face discounturi suplimentare.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe mail  contact@sureanusportcenter.ro

Telefon: 0799189094

Facebook:
@sureanusportcenter
@scoaladeschisureanu

Închiriere echipamente:

De asemena va asteptam la centru nostru de inchirieri Sureanu Mountain Sport Center aflat la intrarea in Luncile Prigoanei, de unde puteti inchiria echipamente complete de schi si snowboard, toate dimensiunile , pentru toate varstele sau nivelurile de pregatire,  inclusiv casti si ochelari, saniute mici si mari precum si sa cumparati lanturi auto pentru o urcare linistita catre domeniul schiabil.

Preturi inchiriere echipamente: